slider afbeelding

Wij zijn verkoper én bouwheer en zorgen ervoor dat alle gemaakte beloftes worden ingelost.

slider afbeelding

Bouwen met ons is bouwen via een goed gestuurd proces, waar u deel van uitmaakt.

slider afbeelding

Alta Build
Nieuwbouw in Antwerpen

Sinds 2000 realiseren we in de stad Antwerpen en omgeving al inspirerende nieuwbouwprojecten. Hoe? Met vooruitstrevende architectenbureaus en een team van betrouwbare vakmensen, die ervaring hebben in lage energie- en passiefbouw. Lees er hier meer over.

Lees alles over Alta Build

Nieuwsgierig naar de verhalen van kopers die u voorgingen?

Lees meer

Getuigenissen van onze klanten

Getuigenis Villa Borgeind - Jos & Spirou

Jos & Spirou - Villa Borgeind

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe woning vonden wij het belangrijk in zee te gaan met een betrouwbare partner, een partner die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.
Alta Build gaf ons dit vertrouwen.

Getuigenis Rob & Denise - Zuidkasteel

Rob & Denise - Zuidkasteel

We wonen inmiddels een paar jaren in ons appartement in de stad. Het Zuid is echt een aangename plek om te vertoeven!

Getuigenis Dirk & Maria - Cadix Factory

Dirk & Maria - Cadix Factory

De gedachte om terug naar de stad te keren speelde al enkele jaren in ons hoofd. Ongeveer 3 jaar geleden zijn we toevallig op het nieuwbouwproject Cadix factory van Alta Build gevallen.

Getuigenis Karolien - Belle Epoque

Karolien - Belle Epoque

Kopen op plan is altijd ergens een stap in het onzekere. Door de energiezuinigheid en de uitstekende ligging van het gebouw, heb ik toch besloten deze grote stap te maken.

Achteraf gezien had ik geen moment spijt!

Alta Build
Lopende projecten

Zoekt u een inspirerend bouwproject als toekomstige woning of investering? Of bent u nieuwsgierig naar waar ons bouwteam momenteel actief is? Bekijk snel onze lopende projecten in de regio Antwerpen.

Ontdek onze projecten
Villa Borgeind
project logo

Villa Borgeind - Schoten

In het centrum van Schoten is in februari 2016 de bouw gestart van 23 luxueuze en ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Het wordt een Bijna-Energie-Neutraal (BEN) project: energiekosten worden tot bijna nul herleid en de weinige energie die wel nodig is, wordt ter plaatse op duurzame wijze opgewekt met warmtepompen en zonnepanelen.

W.place
project logo

W.place - Antwerpen Berchem

Op de site van het voormalige politiekantoor te Berchem bouwen wij volgens plannen van B-architecten 25 woonunits, aangevuld met principes van co-housing ("buurtschuur" en gezamenlijk dakterras), 2 kleine handelsruimtes, een gemeenschappelijke binnentuin en ondergrondse parking.

van de Werve
project logo

van de Werve - Antwerpen

In de wijk Markgrave-Brederode ontwikkelen wij binnenkort appartementen en geschakelde woningen rond een nieuw straatje. In harmonie en met respect voor het glorieuze verleden van deze voorname buurt voorzien wij u van inspirerende architectuur. Nog even geduld want binnenkort doen we "van de Werve" voor u uit de doeken! 

Schrijf u alvast in om een mail te krijgen als de verkoop start!

Mithras
project logo

Mithras - Kontich

In het centrum van Kontich ontwikkelen wij binnenkort 17 luxueuze appartementen met ondergrondse parking. Het wordt een Bijna-Energie-Neutraal project : energiekosten wordt tot bijna nul herleid en de weinige energie die wel nodig is, wordt ter plaatse op duurzame wijze opgewekt. 

Nog even geduld, binnenkort doen we Mithras voor u uit de doeken! Schrijf u alvast in om als eerste op de hoogte te worden gebracht bij de start van de verkoop.

Architectuur

Nog een vraag voor Alta Build?

Stel ze hiernaast of contacteer ons op onderstaande gegevens 
T. +32 (0)3 260 97 87 
G. +32 (0)472 85 70 42 
info@altabuild.be

 
Vernieuwen
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan