Villa Borgeind
project logo

Villa Borgeind - Schoten

In het centrum van Schoten is in februari 2016 de bouw gestart van 23 luxueuze en ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Het wordt een Bijna-Energie-Neutraal (BEN) project: energiekosten worden tot bijna nul herleid en de weinige energie die wel nodig is, wordt ter plaatse op duurzame wijze opgewekt met warmtepompen en zonnepanelen.

W.place
project logo

W.place - Antwerpen Berchem

Op de site van het voormalige politiekantoor te Berchem bouwen wij volgens plannen van B-architecten 25 woonunits, aangevuld met principes van co-housing ("buurtschuur" en gezamenlijk dakterras), 2 kleine handelsruimtes, een gemeenschappelijke binnentuin en ondergrondse parking.

van de Werve
project logo

van de Werve - Antwerpen

In de wijk Markgrave-Brederode ontwikkelen wij binnenkort appartementen en geschakelde woningen rond een nieuw straatje. In harmonie en met respect voor het glorieuze verleden van deze voorname buurt voorzien wij u van inspirerende architectuur. Nog even geduld want binnenkort doen we "van de Werve" voor u uit de doeken! 

Schrijf u alvast in om een mail te krijgen als de verkoop start!

Mithras
project logo

Mithras - Kontich

In het centrum van Kontich ontwikkelen wij binnenkort 17 luxueuze appartementen met ondergrondse parking. Het wordt een Bijna-Energie-Neutraal project : energiekosten wordt tot bijna nul herleid en de weinige energie die wel nodig is, wordt ter plaatse op duurzame wijze opgewekt. 

Nog even geduld, binnenkort doen we Mithras voor u uit de doeken! Schrijf u alvast in om als eerste op de hoogte te worden gebracht bij de start van de verkoop.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan