Wplace modelkeuken Deaplus

Plaatsing keuken in ons modelappartement

25-06-2017W-place

Plaatsing keuken in ons kijk-appartement

Deaplus installeerde zonet een nieuwe keuken in ons modelappartement voor W.Place.

Dankzij eigen hoogtechnologische productie- en afwerkingslijnen garandeert Deaplus het gebruik van duurzame materialen en een onberispelijk afwerkingsniveau. Zowel het design, de materialen en grondstoffen als de volledige productie is lokaal verankerd.
Dit garandeert niet alleen de beste kwaliteit, het verhoogt ook de flexibiliteit inherent aan maatwerk.

Ze werken met duurzaam hout, de beste geleiders en scharnieren; kortom elk facet moet voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen.
Dit zijn geen details, ze bepalen het ontwerp. De afgelopen jaren werd er heel wat geïnvesteerd in de productiesites en modernisering van het machinepark om aan de hoogste kwaliteitsvoorwaarden te voldoen.

Deaplus is al bijna 30 jaar actief in het op maat ontwerpen én fabriceren van kwalitatieve keukens, badkamers en maatkasten.
Deaplus is ontstaan in Limburg en staat garant voor Belgisch vakmanschap.De hoofdzetel bevindt zich in Heusden-Zolder. Onze teams in de toonzalen Boortmeerbeek, Hasselt, Sint-Pauwels, Schoten en Roeselare staan paraat om klanten over het hele land optimaal en snel te kunnen bedienen.

De jarenlange vak- en materiaalkennis brengt het Deaplus team graag in stelling om je project te realiseren. Onze ontwerpers geven niet alleen advies maar werken ook in nauw overleg met het eigen productieteam. Zo maken ze met passie werk van maatwerk. Er bestaat geen ruimte of project waar Deaplus geen oplossing voor weet.

De kracht van hun vakmanschap zit in die passie, de flexibiliteit en het persoonlijk ontwerp. Design en creatie zijn erop gericht om oplossingen op maat aan te bieden.Op maat van je project. Op maat van je ruimte.Zelfs op maat van je budget.Voor, tijdens en na de realisatie dragen we service hoog in het vaandel.

Deaplus heeft eigen productie-units die in nauw overleg samenwerken met het team van interieurspecialisten. Hoe groot of klein een project of maatmeubel ook is, het versnelt en vergemakkelijkt de communicatie die in maatwerk uiterst belangrijk is.

Deaplus is het eerste én enige aanspreekpunt tijdens het proces. Je hoeft je al geen zorgen te maken over kwaliteit en timing. Bovendien garandeert Deaplus zorg en nazorg, met een onberispelijke dienst-na-verkoop.

Benieuwd?  www.deaplus.be

Deel dit bericht op sociale media