Modelappartement Alta Build te koop!

25-11-2019Nieuws

Heerlijk wonen in een licht en ruim appartement op het Zuid?

Heerlijk wonen in een licht en ruim modelappartement op het Zuid?

Altijd al eens willen wonen in een modelwoning? Dat kan! Letterlijk zelfs want we verkopen de flat met twee slaapkamers die we sinds de oplevering in 2014 als kijk-appartement gebruikten in ons project Zuidkasteel.

Dat betekent dat je in een zo goed als nieuw appartement kan wonen op een strategische ligging tussen het trendy Zuid en het stadscentrum. Het project kwam er in samenwerking met Schellen Architecten die voor moderne en degelijke stedelijke architectuur kozen. Er werd ook extra aandacht besteed aan de verhoogde akoestische eigenschappen, door ontdubbelde muren met “Party-wall” geluidsisolatie van Isover en zwevende vloeren met een akoestische verbetering van 25 dB.

Zeer volledige uitrusting

Je intrek nemen in een ex-modelwoning betekent ook dat de uitrusting zeer volledig én in perfecte staat is: een gepantserde inkomdeur, eiken parket, een nieuwe (2 jaar jonge) open keuken met eiland, greeploze kasten en AEG-toestellen, vlakke designradiatoren, centrale verwarming met condenserende hoogrendementsketel, en een verluchtingssysteem C. In de badkamer is er een bad met lage instap én een douche. Er is een aansluiting voorzien voor wasmachine en droogkast in de badkamer en in de berging naast de keuken.

De living grenst aan een zuidgericht terras van 4 m², terwijl de slaapkamers uitgeven op een stille binnentuin.

Heb je plaats nodig om je wagen te parkeren en materiaal op te bergen? Geen nood, er is een ondergrondse parkeergarage waar je een berging en parking kan kopen. De ruime fietsenstalling in de kelder is sowieso inbegrepen.

Noot: de verkoop gebeurt zonder BTW.

 

Bekijk hier de beschrijving van het modelappartement.

Deel dit bericht op sociale media