Belle Epoque - 2015

Belle Epoque - 2015

Lage-energie appartementen en woningen (E40)

Vlak bij de beroemde Cogels-Osylei en de Draakplaats bouwen wij volgens een ontwerp van arch. Boud Rombouts residentie "Belle Epoque". Recht tegenover de locatie van de toekomstige stadsontwikkeling met park "Nieuw Zurenborg" kan u nu al een van onze 21 appartementen en 5 stadswoningen kopen, gegroepeerd rond een door Avantgarden ontworpen binnentuin met kleurrijke prairie beplanting. 

Met dit gebouw kiezen wij resoluut voor KWALITEIT en ENERGIEZUINIGHEID. Contractueel garanderen wij een E-peil van minder dan 40! Hierdoor heeft u niet alleen extreem lage verwarmingskosten (geschat op ± € 200,- per jaar), maar dank zij de Vlaamse overheid geniet u ook automatisch gedurende 10 jaar van een KORTING van 40% op uw onroerende voorheffing.

De zeer volledige afwerking kan u nalezen in het verkooplastenboek, waar u alvast standaard parket en een gepantserde veiligheidsdeur zal opvallen, evenals de ruime budgetten voor vloeren, keuken, badkamermeubels, ... U zal zeker ook de ramen met driedubbel glas en het verluchtingssysteem C+ opmerken.

Terwijl uw auto veilig geparkeerd staat in de ondergrondse garage met lift, kan u het openbaar vervoer vlak voor de deur en om de hoek vinden. Verder is er in het project plaats om gemiddeld 3 fietsen per appartement of woning te stallen. In deze historische wijk bieden wij zo een hedendaagse invulling aan het concept wonen in de stad.

De bouwwerken zijn aangevat in augustus 2013 en de oplevering is voorzien in de zomer van 2015.Terug naar overzicht