Villa borgeind - 2018

Villa borgeind - 2018

Villa Borgeind - Luxe appartementen tussen Park & Centrum

Tussen het centrum en het park van Schoten hebben wij residentie Villa Borgeind gebouwd. Het is een Bijna-Energie-Neutraal (BEN) project: energiekosten worden zoveel mogelijk beperkt en de weinige energie die wel nodig is, wordt ter plaatse op duurzame wijze opgewekt met warmtepompen en zonnepanelen. Dat betekent te verwaarlozen energiekosten en bovendien is zo de onroerende voorheffing 5 jaar gratis.

Het unieke aan de ligging is het uitzicht over parkgebied, terwijl u toch in het centrum woont. Het Park van Schoten zelf is op wandelafstand, evenals de Churchilllaan en de Paalstraat. Een locatie met een dergelijk potentieel vraagt om een bijzonder ontwerp met een kwaliteitsvolle afwerking en uitvoering. Door slim gebruik te maken van verschillende gevelmaterialen en insprongen heeft architect Wollaert het gebouw naadloos geïntegreerd in de bestaande omgeving.

De indeling van de appartementen is gemaakt met eigenaars-bewoners in gedachten: grote ruimtes, veel berging en grote tot zeer grote terrassen (bij de penthouses) zodat men steeds het gevoel van vrijheid en luxe ervaart die men in een huis had. In de parkeergarage kunnen tot 2 staanplaatsen per appartement gekocht worden én een ruime berging. Om het gebruikscomfort compleet te maken is er een aparte fietslift voorzien vanuit de parkeergarage. De afwerking omvat eiken parket, veiligheidsdeuren, een luxekeuken met Miele toestellen, vloerverwarming, etc...

Fotocredits: German BougeatTerug naar overzicht

Bekijk meer foto's

Villa borgeind - 2018 1
Villa borgeind - 2018 2
Villa borgeind - 2018 3
Villa borgeind - 2018 4
Villa borgeind - 2018 5
Villa borgeind - 2018 6
Villa borgeind - 2018 7
Villa borgeind - 2018 8
Villa borgeind - 2018 9
Villa borgeind - 2018 10