We maken service persoonlijk

We maken service persoonlijk

Planning

Planning

Failing to plan, is planning to fail. Daarom doen we altijd ons huiswerk en zorgen we voor een duidelijk langetermijnplan. Tuurlijk, een werf is geen fabriek. En weersomstandigheden kunnen een planning opschuiven. Maar we maken daarover contractueel goede afspraken die we verfijnen na verloop van tijd. Zo kan u ruim voorafgaand aan de oplevering uw verhuis voorbereiden.

Placeholder

Correct handelen

Als u een nieuwbouweigendom koopt, moet dat een fijne ervaring zijn. Hoe we dat voor u realiseren? Ten eerste werken we niet met een tussenpersoon. We zijn zowel de verkoper als bouwheer. Wat we beloven, moeten we dus ook leveren. Ten tweede willen we u de ruimte geven om een doordachte beslissing te nemen. Verwacht geen opdringerige verkoper die u opjaagt. Neem uw tijd, download onze verkoopovereenkomst op de website en laat die nalezen door uw notaris of andere raadgever. Bovendien voldoen al onze overeenkomsten aan de Wet Breyne, ook wel bekend als de Woningbouwwet. Dat houdt in dat we bij het verlijden van de akte een voltooiingswaarborg van 100 procent afgeven. Daarmee garandeert een Belgische bank u dat het bouwproject correct beëindigd wordt, of dat u uw geld terugkrijgt.

Volledige begeleiding

Volledige begeleiding

Een hechte relatie. Zo voelt het als u bij ons een eigendom koopt. Wij werken namelijk niet met tussenpersonen. Nee, wij zijn zowel uw verkoper als bouwheer. Elk adres leveren we standaard op met een hoog afwerkingsniveau, van begin tot eind. Een stijlvolle parketvloer, aan-en-uit-schakelaars, een robuuste veiligheidsdeur, op voorhand weet u precies wat u kan verwachten. Daarnaast voorzien we ruime budgetten, waarmee u uw eigen droomkeuken en -badkamer samenstelt. En als u dat wilt, staat vanaf het begin een interieurarchitect u bij met professioneel advies. Volledig kosteloos. Is uw eigendom klaar voor de oplevering? Dan stopt onze verbintenis niet. Want zelfs jaren later, met een aansprakelijkheidstermijn van tien jaar, kan u vertrouwen op onze begeleiding.